Huisartsenpraktijk Dr Samsom

Huisartsen praktijk dokter Samsom, huisarts in Delft,
Herculesweg 13 Delft, telefoon 015 261 1601
www.samsomhuisarts.com

menu
tips

Wat je BMI ook is, blijf gezond eten, d.w.z. eet genoeg verse groentes en fruit, granen, vers vlees of vis, zuivelprodukten.

Geleidelijk afvallen is het meest effectief omdat je lichaam op die manier op een natuurlijke wijze aan de nieuwe voedselkeuze en hoeveelheid went en zich daarop vanzelf na verloop van tijd zal aanpassen. Daarmee zal ook je hongergevoel na enige tijd verminderen.
Gezond afslanken
maar wel lekker blijven eten

In de BMI-meter hierboven kun je jouw Body Mass Index (BMI) berekenen door in het eerste invulveld je lengte in cm in te voeren, in het tweede invulveld je gewicht in kg, en vervolgens op de knop 'Bereken' te klikken. Vervolgens kun je dan in het Menu op de linkerzijde van deze pagina op de link BMI waarden klikken, om uit te vinden of jij een goed BMI hebt, of dat je te dik of te dun bent.

Heb jij een goed BMI? Prima, houden zo, afslanken is voor jou in principe niet nodig! Toch kan het zijn, dat je zelf vindt dat je best een paar kilo'tjes mag kwijtraken, zeker wanneer de zomer weer in zicht is. Klik dan in het Menu aan de linkerzijde van deze pagina op de link Download dieetrecepten en download het kookboekje met 30 lekkere dieetrecepten, bedacht door de echtgenote van dokter Samsom. Indien je de adviezen en recepten uit het boekje volgt, zul je zeker resultaat zien!

Ben je te dun, ondanks dat je goed eet? Dan mag je zeker niet afslanken. Ook is het verstandig om een afspraak met je huisarts te maken om te laten onderzoeken of er wellicht onderliggende oorzaken zijn die behandeld moeten worden.

Is je BMI wat aan de hoge kant of te hoog? Klik dan in het Menu aan de linkerzijde van deze pagina op de link Download dieetrecepten en download het kookboekje. Indien je de recepten uit het boekje volgt, zul je zeker resultaat zien! Ook kun je wekelijks de link Recept van de Week bekijken. Dit zijn 52 verschillende recepten, waarvan er 30 in het kookboekje staan.

Copyright © 2007 - 2018 www.samsomhuisarts.com